Rólunk

A Dulcit Ízesítőanyagokat Gyártó Kft. egy több mint 30 éves múltra visszatekintő vállalkozás. 23 évig a SASAD Mezőgazdasági Termelőszövetkezet 14. számú ágazataként működött, majd onnan kiválva és nevet változtatva 1993. június 01-től Kft-ként folytatta tovább a tevékenységét.

A cég tevékenységi köre

A cég fő profilja a tablettázott termékek gyártása, ami az élelmiszeriparban egy igen sajátságos és különlegesnek számító ágazatot képvisel. Az önállósodás következtében és a piacon maradni akarás érdekében a vállalkozásnak folyamatosan fejlesztenie, újítania kellett, hiszen egyre több konkurens cég – és vele együtt termék – jelent meg a hazai piacon. A cég felismerte, hogy a termékfejlesztés alapul szolgálhat a hosszú távú működésnek, ezért az újonnan és újdonságként bevezetett termékek sorát folyamatosan bővíteni kívánja. Bizonyára sokan találkoztak már a cég termékeivel, de azt talán már kevesebben tudják, hogy a hazai piacon megtalálható néhány különleges terméknek egyedüli gyártója a Dulcit Kft.

(Ezekről és a cég által gyártott többi termékről is bővebb leírás található a”TERMÉKEINK” címszó alatt)

A minőség

A vállalkozás az üzletpolitikájában megfogalmazta azt, hogy a kifogástalan minőségű áruhoz mindenkinek joga van hozzájutni,

függetlenül a jövedelemtől.A cég mindent meg is tesz annak érdekében, hogy a vásárlók a lehető legjobb minőséget kapják megfizethető áron. Azt, hogy a fogyasztók elismerik, és örömmel fogadják a megfizethető minőséget, megmutatják a cég forgalmi adatai. Ezen adatok szerint évről-évre – bár ha csekély mértékben is – a vállalkozás bevétele folyamatosan növekszik, ugyanúgy, mint a gyártott és kiszállított termékek mennyisége is. A megbízható minőség folyamatos biztosítása érdekében építtette ki 2000-ben a Dulcit Kft a HACCP rendszert, melynek segítségével garantálja a forgalmazóknak, hogy a rajtuk keresztül a fogyasztókhoz kerülő élelmiszer fokozott odafigyeléssel és ellenőrzéssel készül.

A cég mérete

A vállalkozás nagysága – annak ellenére, hogy szinte az egész országba szállítja a termékeit – elég kicsi, jelenleg 8 fő működteti. Közvetlenül a gyártással és a csomagolással 5 fő foglalkozik, 2 személy az irodai munkát, 1 pedig a kiszállítást végzi.

Export

A cég által gyártott termékek egy része külföldön is megtalálható, hiszen a Dulcit Kft évek óta exportál Szlovákiába.